Pages Navigation Menu

Elisabeths blogg

Tyck om dig!

Tyck om dig!

ANMÄL DIG HÄR

29 februari – 1 mars 2020

Yoga Nu, Finntorpsvägen 5, Finntorp, Stockholm

 

Äntligen en workshop med Elisabeth Engqvist i Sverige!

Vi vill alla bli älskade och respekterade, och för att komma dit behöver vi bli omtyckta och respekterade av oss själva. Den här workshopen är baserad på praktiska sätt att använda yoga för att kunna bli mer hel och få en starkare självkänsla. Att du är bra. Att du duger precis som du är. Det vi säger till oss själva, och matar oss med flera gånger om dagen, är ofta helt förfärligt. Dags att bryta det mönstret med en helg där du ger dig själv tid och uppmärksamhet för att fördjupa dig i yoga och undervisning så att du kan fylla på med en riktig kärleksboost. När du överlämnar dig till acceptans så kommer transformationen, läkningen och du kommer att tycka mer om dig själv. Elisabeth kommer att använda sin djupa kunskap om yoga och hennes fantastiska sätt att alltid undervisa med kärlek och skratt.

Elisabeth håller retreater, workshops, yogaterapeut- och yogalärarutbildningar samt arbetar terapeutiskt och praktiskt med yoga som en del av vardagen. Hon är en av grundarna till MediYoga och äger och driver tillsammans med sin man Anders MediYoga International AB.  Hon har skrivit handböcker om Chakra och feminin kraft, yoga och kvantfysik, utvecklat terapeutisk barnyoga och yoga speciellt för utmattade.

Den här workshopen välkomnar alla nivåer av yogisar, både nybörjare och proffs, då det är upp till dig hur djupt du vill gå.

 

Pris:
3750 kronor

Ingår i priset:
Handbok med föreläsningarna, övningarna och yogaprogrammen.
Ljudfil med alla föredrag och guidningar.
Te och frukt i pauserna

 

Yogamatta och sittkudde finns.

ANMÄL DIG HÄRDatum
29/02/2020 - 01/03/2020
9:00 AM - 4:00 PMStad: Nacka
Yoga NU

Laddar Karta...